Daniëlle Davidson

BEELDEND KUNSTENAAR

Wat doen we

ARTtime Studios 

ARTtime Studios is een plek om met eigen inzichten, lerend van anderen, in groepsverband en op individueel niveau in samenspraak met je begeleider kunst te maken. Dat kan met ARTtime Module, ARTtime Connect, ARTtime Coaching. Voor medewerkers van bedrijven is er ARTtime Workshop. Schrijf je je nu in voor ARTtime Connect dan krijg je een maand gratis Connect. 

ARTTIME MODULES

Kijken, Schilderen & Tekenen en Kijken & Fotograferen vormen de basis van het module aanbod. Iedere module duurt drie maanden.

ARTtime connect

ARTtime Connect geeft je de ruimte om zelfstandig en met anderen zonder begeleiding tijd te besteden aan je beeldende werk.

Arttime workshops

Binnenkort komen hier de nieuwe workshops voor kinderen en bedrijven.

ARTtime coaching

Gedurende het hele ARTtime Studios jaar is er de mogelijkheid om individueel te worden gecoacht.

De ruimte en tijd voor jouw kunst

Iedere fase binnen je ontwikkeling van het maken van kunst, is voor ARTtime Studios een reden om je tot kunst-inhoudelijke inzichten te laten komen en je daarmee te laten excelleren. We maken voor de modules, workshops en de individuele coaching geen onderscheid in beginnende beoefenaars of mensen die al langer bezig zijn in het maken van kunst. We zien dat het delen van ervaringen op ieders gebied voor iedereen de mogelijkheid kan scheppen om zich op een voor hen interessante manier te ontwikkelen. Hieraan draagt de ontspannen en ondersteunende aanpak bij, al dan niet in combinatie met opdrachten van je begeleider. De begeleider heeft een samengestelde functie van doceren en begeleiden. Een begeleider is er om meer dan alleen opbouwende kritiek te geven. Samen met deze persoon ga je op zoek naar jouw authentieke manier van kijken en visuele uiting, waarbij de begeleider zich verdiept in je werk. Ook jouw eigen opgedane technische vaardigheden worden met je module(s) of coaching verbonden. Zo krijgt jouw beeldende verhaal vaste grond, maar gaandeweg ook meer mogelijkheden en zeggingskracht.

Bij ARTtime Studios kunnen kunstenaars en beoefenaars van kunst samen en los van elkaar werken. In een module groeit je kennis en de opgedane nieuwe vaardigheden binnen een kleine groep van maximaal tien deelnemers. Voor elkaars (levens)kennis en voor die van je begeleider wordt een prettige context gemaakt om tot uitwisseling te komen. De grote gezamenlijke tafel met keuken, je eigen opbergbox voor in de kast met je eigen aangeschafte benodigdheden en een schap om je werk of map op te bergen zodat je niet iedere keer spullen hoeft te transporten tussen thuis en ARTtime Studios, creëert een fijne en handige ambiance. Koffie en thee is altijd aanwezig en mag je ook altijd zelf zetten. 
ARTtime Studios biedt ruimte voor kunstzinnige contemplatie, maar geeft ook gehoor aan ieders levensverhaal binnen kunst-inhoudelijke kaders. ARTtime Studios schept een mooie plek voor jou en anderen; waar kunst verder tot vorm kan komen, omdat ze bij je hoort, op ieders eigen niveau. 

ARTtime Studios werkt voor je:

  • Als je kunst maakt, en graag zou willen dat meer mensen zich erover uitspraken en ernaar kunnen kijken; 
  • Als je ervaart dat een cursus of een academie die op techniek is gericht niet meer bijdraagt aan je persoonlijke en artistieke ontwikkeling; 
  • Als je al langer wist dat je kunst wilde maken, maar nog niet echt begonnen bent; 
  • Als je al wat jaren geleden kunst maakte, weer zin hebt om te beginnen in een aangename professionele omgeving, en er aandacht is voor je eerder opgedane kunde; 
  • Als je naar een kunstacademie wilt, maar nog geen portfolio hebt. En een begeleider je kan helpen bij het samenstellen van een persoonlijke portfolio met aannemelijke vooruitzichten; 
  • Als je niet bent toegelaten op de kunstacademie of je hebt de academie (vroeg)tijdig verlaten, maar wel weet dat je jezelf een kans wilt geven om samen met andere kunstenaars een pad in de kunst te onderzoeken; waar plezier en denkkracht tot je beschikking staan en waar je naast je module één dag in de week (op woensdagen) in contact met anderen in de studio vrij zonder begeleiding kunt werken.

ARTtime Studios gaat van start op maandagavond 4 april 2022 en dinsdagavond 5 april 2022 van 20:00 uur tot 22:00 uur. Na iedere drie maanden kan je doorgaan met de volgende klaarstaande module (voor wederom drie maanden). Jouw ervaring in de vorige module wordt zo verbonden aan de volgende fase in je ontwikkeling, waarbij jouw begeleider rekening houdt met je eerdere ervaring en voortgang. De twee modules eindigen op dinsdag 28 juni 2022. In september 2022, na de zomervakantie (juli en augustus 2022), start het nieuwe ARTtime Studios jaar op de maandagavonden en de dinsdagavonden. De woensdagavonden zijn wederom ingericht voor ARTtime Connect.

Het aanbod:

ARTtime Module: Kijken, Tekenen & Schilderen. Op de maandagavonden, 20:00 uur tot 22:00 uur.

ARTtime Module: Kijken & Fotograferen. Op de dinsdagavonden, 20:00 uur tot 22:00 uur.                                                                                                                                                

ARTtime Connect: Is er voor extra contact met anderen en om zelfstandig te kunnen werken zonder begeleiding. Op de woensdagavonden, van 19:30 uur tot 22:00 uur. Het is alleen in combinatie met een ARTtime Module of ARTtime Coaching mogelijk om in te schrijven voor ARTtime Connect.

ARTtime Coaching: Gedurende het hele ARTtime Studios jaar bestaat de mogelijkheid om individueel te worden gecoacht. Dit kan los of belendend aan de begeleiding die gegeven wordt in de ARTtime Modules. Een coach-moment duurt een uur.

ARTtime Workshop: Voor medewerkers van bedrijven is er nu de mogelijkheid buiten de comfort zone te gaan. Daarnaast komt er een aanbod voor kinderen op woensdagen. 

Copyright ARTtime Studios 2022 Den Haag.