Geinteresseerd in >

ARTtime
Coaching

Persoonlijk – Inzicht – Ontwikkel

Arttime coaching

Gedurende het hele ARTtime Studios jaar is er de mogelijkheid om individueel te worden gecoacht. Dit kan los of naast de begeleiding die gegeven wordt in de ARTtime Module. Een coach-moment duurt een uur en heeft de mogelijkheid 1 op 1 met je coach om persoonlijke vraagstukken inhoudelijk te verbinden aan artistieke vraagstukken. Zo kun je in contact blijven met je coach, omdat er de mogelijkheid bestaat later vragen te kunnen stellen die voortkomen uit deze diepere gesprekken. Deze betreffende vragen of bevindingen kun je via het e-mailadres van je coach (Daniëlle Davidson of Mark van Overeem) vrijelijk stellen. Een uur coaching kost € 55,- (incl. BTW).  

 

Mark van Overeem

Mark van Overeem, zelf beeldend kunstenaar met in totaal twintig jaar ervaring als docent aan de KABK Den Haag, Vrije Academie, Koorenhuis, Stadsacademie en ruime ervaring met individuele coaching. Mark van Overeem geeft de module Kijken & Fotograferen op de dinsdagen van 20:00 uur tot 22:00 uur*. Verder kan hij je coachen tijdens gesprekken die een uur of desgewenst langer kunnen duren. De gesprekken houden onder andere in dat er op artistiek niveau een ontwikkelstructuur met elkaar inzichtelijk wordt gemaakt die ook door kan werken op persoonlijk niveau. Een ontwikkelstructuur is onder meer het formuleren en visualiseren van gerichte en persoonlijk artistieke onderzoeken en doelen. Kunstzinnige blinde vlekken of zelfs blokkades kunnen tijdens deze gesprekken door je worden aangehaald of samen worden bezien. Waar moet ik kijken om de juiste vragen te kunnen stellen? Hoe maak je onbewuste afwegingen bewust waaraan motieven ten grondslag lagen die niet of juist wel raken aan je werkelijke artistieke proces? Wil je je aanmelden voor een coaching mail dan naar mark@arttimestudios.nl of gebruik het contactformulier.

Foto Mark van Overeem door Aad Hoogendoorn

Daniëlle Davidson

Daniëlle Davidson is beeldend kunstenaar en docent/ coach. Met veel ervaring in het begeleiden van volwassenen en kinderen aan de HKU, diverse cursussen bij kunstencentra, bedrijven en individuele coaching. Ze geeft de ARTtime Module Kijken & Schilderen op de maandagavonden van 20:00 uur tot 22:00 uur*. Verder kan ze je coachen tijdens gesprekken die een uur of desgewenst langer kunnen duren. Naast het tekenen en schilderen, met acryl, olie, ei tempera en gemengde technieken, weet ze de weg in een heel aantal andere expertise. Ze heeft onder andere ervaring met video, (teken en schilder) animatie live performances in internationale projecten met andere kunstenaars. Workshops met werknemers van bedrijven. Ze kan goed overzien wat de mogelijkheden kunnen zijn in het creatieve proces. Waar wil je heen, waar ben je mee bezig en wat zijn de stappen die je kunt nemen om hier verder in te komen. Hierbij heeft ze veel aandacht voor de persoon en voor wat jouw specifieke verhaal en kunde. Wil je je aanmelden voor een coaching mail dan naar danielle@arttimestudios.nl of gebruik het contactformulier.

 

 

Contactformulier

We komen graag met je in contact.

Contact met ARTtime

Follow me

info@arttimestudios.nl

Kazernestraat 98A
2514 CW Den Haag

Openingstijden;

Maandag   20:00 – 22:00 uur  – Module

Dinsdag     20:00 – 22:00 uur  – Module

Woensdag 19:30 – 22:00 uur  – Connect