Doe je mee?

    info@arttimestudios.nl 

Kazernestraat 98A, 2514CW Den Haag

 

INFO@arttimestudios.nl

Kazernestraat 98A, 2514CW Den Haag

 

Daniëlle Davidson

ARTtime bedrijven

Teamsessie ART BASED LEARNING 

Werk met je team aan een zakelijk thema en krijg inzichten vanuit verschillende invalshoeken die tijdens de sessie naar boven komen.

Een teamsessie geleid door Roumayne Schepers bij ARTtime Studio biedt het team een waardevolle en unieke ervaring. Even uit het hoofd op een creatieve plek, omringd door kunstwerken die zorgen voor de nodige inspiratie en inzichten voor het hele team.

In te zetten bij:

  • Het formuleren van creatieve oplossingen
  • Het zorgen voor verbinding binnen het team
  • Het sterker maken van je gezamenlijke visie of jaardoelen

Tijdens de teamsessie zal kunstenaar Daniëlle Davidson live meetekenen/schilderen. Ook het team zal hier een actieve rol in spelen. Het kunstwerk is een blijvende herinnering en anker voor het gehele team.

Door op een andere manier naar kunst te kijken ervaren de deelnemers een sterkere connectie met zichzelf en met elkaar. Een goede basis voor een fijne samenwerking en creatief denkende teams.

ONTDEK DE RUIMTE IN BEELD EN BEKIJK HET VAN DE ANDERE KANT

Na de zomervakantie starten we met een studio workshop. Door te ervaren wat beeld met je doet, hoe je hier zelf invloed op kan hebben en hoe je anders leert kijken kan je als team oude patronen doorbreken en met nieuwe inzichten verder zowel als team als persoonlijk.  Je kan vast aangeven als je hier interesse in hebt.